Профил

Део победи във Vip Brother 3

Вече е ясно - Део победи във VIP Brother 3. Само за тази вечер той успя да събере повече от 100 000 лева за благотворителност от зрителски вот и дарения.
На второ място остана спортистката Мария Гроздева, а трети се подреди внукът на Тодор Живков - Тошко.

Лайфът, на който финалистите се състезаваха за първото място продължи рекордните над 10 часа. Виповете представиха невероятно шоу, а целта беше победителят да събере най-голяма сума за благотворителност. Део завоюва първото място, допринасяйки с 105 897 лв.
В предаването се заформи голямо шоу, на съквартирантите гостуваха и помагаха звезди, децата им, приятели и ученици от училището "Лиу Брайл"

Любопитно е, че името на Деян Славчев - Део, беше спрягано за победител от няколко дни насам в публичното пространство, за което писаха и немалко лайфстайл издания.

В сметката за благотворителност на VIP Brother бяха събрани общо 1 635 315 лв. В предаването, продължило 56 дни взеха участие 17 съквартиранти: Софи Маринова и приятелят й Дачо, Гала, Део, Ицо Хазарта, Милко Калайджиев, Аня Пенчева и дъщеря й Петя Дикова, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, Кристияна Вълчева, Тодор Славков, Емил Кошлуков, Мария Гроздева, Саша Антунович, Устата и Мис България 2009 Антония Петрова. А за по една седмица в шоуто влязоха звезди като Азис, Камелия, Преслава, Андрей Слабаков, Любо Ганев и др.

 

Коментари

14:05 11 Май· Нередност
Пишете и колко парички са отишли за хонорари.. а и за заплати поне на мениджърите на предаването и после го наричайте благотворително предаване...
14:05 11 Май· Нередност
Пишете и колко парички са отишли за хонорари.. а и за заплати поне на мениджърите на предаването и после го наричайте благотворително предаване...
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Xpucu's Happy Place
...where I chase my broken dreams.
s*e*r*e*n*d*i*p*i*t*y

Категории · Архив

рекламирай тук
Най-често коментират
 

Блогове, които чета